.
News Image

Viktor Verhulst houdt eer aan zichzelf

Publiek geeft Viktor Verhulst zijn zin.


Dat de vakjury er alles aan zou doen om te vermijden dat Viktor Verhulst naar de finale van ‘Dancing With The Stars’ zou gaan, dat stond in de sterren geschreven. Viktor slaagde er de afgelopen weken keer na keer in om de danswedstrijd te overleven en zag met een dubbel gevoel telkens betere kandidaten sneuvelen. Viktor kreeg er een schuldgevoel van en deed zondagavond dan ook een opvallende maar mooie oproep: ‘stem niet op mij maar op de drie andere kandidaten’. Maar zouden de fans van Viktor gehoor geven aan zijn oproep? Voor één keer was de bekendmaking van de afvaller niet spannend, temeer omdat de andere kandidaten zoveel punten van de jury kregen dat het verschil in de publieksstemmen wel héél groot moest zijn. Jani kreeg zelfs 4 keer een 10 van de jury.



Die jury was zondagavond bijzonder gul met de maximumscore. Er werd dan ook goed gedanst door Kelly Pfaff, Julie Vermeire en Jani Kazaltzis. Het niveau van de drie overgebleven kandidaten ligt een pak hoger dan dat van de finalisten van vorig jaar. Dat heeft onder andere te maken met de ervaring van hun coaches, zij hebben vijf dagen de tijd om ervoor te zorgen dat hun danspartners die dans onder de knie krijgen. Een huzarenstuk dat keer op keer tot een goed einde gebracht werd. Laten we eerlijk zijn, je kon de kandidaten niet één keer op een blunder van formaat betrappen.



Aanstaande zondag is er de finale van het tweede seizoen van ‘Dancing With The Stars’. Alle drie de kandidaten dromen van de overwinning, maar voor hen is het halen van de finale al een overwinning op zich. Deze week hopen Julie, Kelly en Jani vooral te genieten. Hun danscoaches willen echter nog één keer alles uit de kast halen en dus gaat het deze week nog één versnelling hoger. Er moet deze week namelijk op drie dansen geoefend worden en die beloven spectaculair te worden.



En Viktor? Die geniet deze week van een vrije week, zijn dansschoenen zullen definitief opgeborgen worden. Eén ding is zeker: Viktor zal wellicht nooit meer dansen, toch niet meer op dit niveau.