.
Viktor Verhulst en Sarah Puttemans
zaterdag 29 juni 2024

Viktor Verhulst: “Ik heb daar nul voldoening uitgehaald” 

Hij had het moeilijk 

Nu Viktor Verhulst al 4 jaar een relatie heeft met Sarah Puttemans, is de drang naar een onenightstand volledig verdwenen. Viktor heeft er ooit wel gehad, maar heeft daar nu geen behoefte meer aan.

“Ik heb daar ook nul voldoening uitgehaald. Ik heb persoonlijk lang gestruggeld met mijn ouders die uiteengegaan zijn. Het gegeven van monogaam lang samen zijn met iemand stelde ik in vraag. Sarah bracht daarin verandering. Ik stel onze relatie niet eens in vraag. 'Had ik toch niet beter eerst nog wat gefoefeld met andere vrouwen?' Néé, wij kiezen bewust voor elkaar. Wij zijn als koppel sterk in alles letterlijk te benoemen, van in het begin al. Een zegen van corona, want daardoor kregen wij - eenmaal terug in België na Saint-Tropez - een half jaar de tijd om elkaar in alle discretie te leren kennen”, zegt Viktor in Het Laatste Nieuws.

Maar na een half jaar had een journalist de liefde in de gaten en verschenen er krantenkoppel met ‘Ook haar ouders staan in de top van de rijkste Belgen’.

“Ik vond dat heel moeilijk. Dat onderwerp ligt vandaag nog gevoelig bij mij, omdat mijn ouders niets te maken hebben met onze relatie. Wat mijn mama en papa hebben uitgebouwd met hun zaak staat los van Vik en mij. Maar het heeft mij niet getraumatiseerd of zo.”

Bio van Viktor Verhulst en Sarah Puttemans