.
News Image

Vincent Van Sande onder de indruk: “Je bent maar zo goed als je tegenspeler”

Hij bereidt zich altijd goed voor

Op 6 februari start op één de nieuwe Vlaamse reeks ‘Twee Zomers’. De reeks vertelt het verhaal vn een groep vrienden die de tijd van hun leven hebben, tot het fout loopt. Dertig jaar later zien ze elkaar terug en blijken de gebeurtenissen van toen nog steeds na te zinderen. In de hoofdrol zien we onder andere oude rot in het vak Koen De Bouw, maar ook nieuwkomer Vincent Van Sande.

Met ‘Twee Zomers’ is Vincent niet aan zijn proefstuk toe, want vier jaar geleden stond hij al op de set van ‘Glad Ijs’, dat nu op VTM te zien is. Daar acteerde hij samen met onder andere Lucas Van den Eynde en Barbara Sarafian. “Ze zijn zo ongelooflijk goed, ze trekken je mee naar boven? Het is een cliché, maar het is wel echt waar: je bent maar zo goed als je tegenspeler”, zegt hij in Humo.

Vincent laat niks aan het toeval over en voor hij naar de set vertrekt probeert hij zich altijd goed voor te bereiden. “Ik doe dat omdat ik weet dat als je tegenspeler blokkeert, je zelf ook niet voluit kunt spelen. Je moet met z’n tweeën een connectie vinden. Ik graaf altijd diep, ik wil weten hoe mijn personage denkt, praat, loopt en ademt. Als ik dan op de set kom, hoef ik niet meer na te denken over wat ik moet doen. Dan komt dat haast in naturel.”

Bio van Vincent Van Sande

Meer Over:

Vincent Van Sande