.
News Image

Vlaamse zanger breekt vinger bij verjagen inbreker

Dikke pech voor Jo Annemans.


Het zijn geen leuke tijden voor Voice Male-zanger Jo Annemans. Jo heeft een gebroken vinger. Niet opgelopen tijdens het sporten, niet bij een optreden maar wel toen hij een inbreker wou verjagen. De feiten dateren van de nacht van donderdag op vrijdag. Rond 3 uur 's morgens werd ik wakker van een raar geluid. Eerst dacht ik dat het de buren waren of dat er een vreemde kat door het kattenluik kwam. Uiteindelijk ging ik toch even polshoogte nemen en zag ik dat een inbreker een raam dat geklapt stond aan het forceren was in de hoop mijn woning te kunenn binnendringen. Puur instinctief wou ik de inbreker achterna maar mijn zetel stond in de weg. In volle vaart ben ik dan op de grond gesmakt. Mijn knie, heup en, vinger deed pijn maar ik dacht dat het om een verstuiking ging. Vrijdag was de pijn niet te harden en ben ik toch naar het ziekenhuis geweest. Momenteel is mijn rechter middenvinger gespalkt, lacht Jo. HIj ziet er de humor nog van in. Ik had beter het licht aangestoken op het moment dat ik de inbreker zag. Die was zonder twijfel gaan lopen en ik had mezelf niet gekwetst. Maar mijn instinct dacht daar even anders over.

​Gelukkig hoeft Jo niet werkloos toe te kijken. Hij geeft zangles en piano spelen zal misschien iets moeilijker zijn maar ook daar zijn oplossingen voor. Aanstaande zondag zal Jo trouwens samen met Voice Male optreden in de Boerentoren van Antwerpen en dat naar aanleiding van de Cultuurmarkt. Voor één keer zal Jo dan de microfoon met zijn linkerhand vasthouden.



​Trouwens, wie in Merksem of grote omgeving woont, kan bij Jo aankloppen om zangles te volgen. Meer info op www.joannemans.be .


Bio van Voice Male en Jo Annemans

Meer Over:

Voice Male Jo Annemans