.
Katja Retsin
dinsdag 13 juni 2023

Vlaanderen Muziekland is terug, Katja Retsin bezoekt meerdere steden. Welke?

Ontdek het bij ons!

We hebben bijzonder leuk nieuws voor wie van muziekprogramma's geniet. Deze zomer is er niet alleen Zomerhit en Tien Om Te Zien, ook Vlaanderen Muziekland is terug! Jawel, deze zomer brengen Verhofstede & Partners en Pickx+ het muziekprogramma terug op tv . Er zijn in juli, augustus en september in totaal 8 opnames en die opnames vinden nu eens niet aan de Belgische kust plaats. De makers van Vlaanderen Muziekland kiezen best voor locaties in het binnenland en dat kunnen wij alleen maar toejuichen.

Katja Retsin presenteert het zomerse muziekprogramma van Pickx+ en met Sverre Denis en Jérémie Vrielynck neemt de sociale media voor zijn rekening.

Waar zijn de opnames?
6 juli op de Grote Markt van Dendermonde
10 juli op het Schouwburgplein van Kortrijk
11 juli op de Grote Markt van Aalst
14 juli op het Hertog Janplein in Lommel
28 juli op de Grote Markt van Bilzen
24 augustus op de Grote Markt van Tienen
25 augustus op het marktplein van Maaseik
En afsluiten doet Vlaanderen Muziekland op 16 september op de Grote Markt van Brugge.

De opnames zijn gratis en starten rond 19 uur. Iedereen is van harte welkom. Welke artiesten er komen? Héél veel topnamen tekenen present. We hebben in primeur namen voor de opname van 6 juli in Dendermonde. Stan Van Samang, Gers Pardoel, Cherine, Sylver, Get Ready, The Starlings en Samson & Marie zijn er zeker bij. Geef maar toe, dat is een mooie affiche. En na de opnames is er nog een concert van één van deze artiesten.