.
Michel Van den Brande
donderdag 24 augustus 2023

Vliegt Michel Van den Brande gevangenis in na doodsbedreiging?

Bedrogen ondernemer nu zélf achter de tralies?

Michel Van den Brande heeft voor ophef gezorgd door een gewezen werknemer van zijn bedrijf Kontrimo met de dood te bedreigen via een post op Facebook. Dreigt de stellingbouwer achter de tralies te belanden?

Michel Van den Brande ontsloeg de bewuste werknemer nadat bleek dat die geld verduisterd zou hebben. Het zou gaan over bedragen tussen de 80.000 en 90.000 euro. Toen bleek dat de man ook zou hebben toegeslagen bij een tweede bedrijf van Michel Van den Brande sloegen de stoppen even door bij de ster uit The Sky Is The Limit, schrijft Het Laatste Nieuws.

Michel Van den Brande deelde op Facebook niet alleen het adres van F.M., maar ook foto’s van zijn woning, lezen we in Het Laatste Nieuws. In de bewuste Facebookpost zou Michel Van den Brande ook doodsbedreigingen geuit hebben. “Als het aan mij zou liggen, zou hij niet lang meer rondlopen”, aldus Michel Van den Brande die ook nog een concrete passage toevoegde over een ritje naar het huis van de 42-jarige F.M. met een stellinghamer in zijn wagen. De bewoordingen logen er niet om. Facebook besloot de post te verwijderen én het profiel van de ondernemer tijdelijk te blokkeren.

Het Laatste Nieuws voegt eraan toe dat er voorlopig nog geen klacht werd ingediend bij het parket tegen Michel Van den Brande. F.M. ontkent in Het Laatste Nieuws de aantijgingen van zijn voormalige werkgever en bekijkt met zijn advocaat welke stappen hij kan ondernemen. “Dit is pure intimidatie”, aldus F.M. over de aanpak van Michel Van den Brande.

Deze zaak kent ongetwijfeld nog een staartje...

Bio van Michel Van den Brande