.
News Image

Vlotte babbelaar in Komen Eten

Guido (42) uit Rijkevorsel is de zelfstandige uitbater van twee cafés en een bistro. Als cafébaas heeft hij natuurlijk de gave van de vlotte babbel, hopelijk komt hem dat in Komen Eten van pas.

Guido (42) uit Rijkevorsel is de zelfstandige uitbater van twee cafés en een bistro. Als cafébaas heeft hij natuurlijk de gave van de vlotte babbel, hopelijk komt hem dat in Komen Eten van pas.

Van zijn kooktalent lijkt Guido het immers niet te moeten hebben. Hij kookt voornamelijk omdat hij honger heeft, niet zo zeer omdat hij het goed kan. Gelukkig kent Guido een goede kok die hem stap voor stap een driegangenmenu heeft aangeleerd. Daardoor tovert hij vanavond onder andere Sint-Jacobsvruchten met bloedworst en geflambeerde appelen op tafel. En voor het geval er iets zou misgaan, houdt Guido alvast enkele lekkere pizza’s achter de hand. Dinsdag 22 oktober in Komen Eten op VIER.