.
News Image

Volg het concert dat David Guetta in Dubai geeft

Volgend weekend is het zover.

De in Dubai woonachtige Franse superster David Guetta - in 2020 uitgeroepen tot 's werelds nummer 1 dj - gaat voor zijn fans van over de hele wereld optreden vanop het helikopterdek van de iconische Burj Al Arab Jumeirah. Iedereen kan deze online gebeurtenis volledig gratis bijwonen. Fans kunnen het optreden op zaterdag 6 februari aanstaande volgen op David Guetta’s YouTube-kanaal.

Met Dubai's prachtige zonsondergang op de achtergrond, opgeluisterd met vuurwerk en in de ontembare aard van de stad wordt het een verbluffende productie van muziek en licht. Zo zal het concert ook bijdragen aan de inspanningen om de stad en haar diverse troeven in de wereldwijde schijnwerpers te houden. David Guetta draagt zijn optreden op aan deze stad die hij zijn thuis noemt, en nodigt zijn miljoenen volgelingen wereldwijd uit om in de legendarische bezienswaardigheid van Dubai samen online een feest van solidariteit, hoop en optimisme te vieren, ook al blijft de wereld strijden tegen de pandemie.

Met dit unieke evenement wil David Guetta geld inzamelen om UNICEF te steunen, maar ook de Education Uninterrupted-campagne van Dubai Cares, een landelijke fondsenwervingscampagne die de impact van de Covid-19-uitbraak op de onderwijskansen van kinderen en jongeren probeert op te vangen. De campagne riep de gemeenschap binnen de VAE op om financiële donaties en donaties in natura te doen ter ondersteuning van kinderen en jongeren uit gezinnen met een laag inkomen. Die kunnen het zich vaak niet veroorloven om een desktopcomputer, laptop of tablet aan te schaffen om net als hun leeftijdsgenoten afstandsonderwijs te volgen vanuit een veilige thuisomgeving.

Over zijn unieke liefdadigheidsoptreden zegt David Guetta zelf het volgende: "Na Miami, New York en het Louvre in Parijs ben ik erg trots om aan te kondigen dat we naar de top van de iconische Burj Al Arab Jumeirah gaan voor nog een UnitedAtHome-show, dit keer in een stad die mij na aan het hart ligt: Dubai. Tot nu toe hebben we meer dan 1,6 miljoen dollar (1,32 miljoen euro) ingezameld, en we tellen nog steeds, dankzij iedereen over de hele wereld die hieraan heeft meegewerkt. In deze moeilijke tijden hopen we troost, vreugde en steun te brengen door de kracht van muziek en emoties. We hebben veel goede doelen gesteund en een echt verschil helpen maken in het leven van mensen tijdens de pandemie. Vandaag gaan we op die weg verder, ten voordele van UNICEF en Dubai Cares."

Het hele evenement zal gratis online te bekijken op het YouTube-kanaal van David Guetta en dat op zaterdag 6 februari 2021.
Timing: Dubai: 18u / Caïro: 16u / Moskou & Riadh: 17u / Mumbai: 19.30u / Hongkong: 22u / Tokyo: 23U / Parijs: 15u / Londen: 14u / New York: 9u

Bio van David Guetta

Meer Over:

David Guetta