.
News Image

Volgt Viktor Verhulst Gert op aan de zijde van Samson?

Viktor Verhulst vindt zichzelf niet geschikt als nieuw Gertje.


Gert Verhulst en zijn zoon Viktor zijn twee handen op één buik. Naast hun vader-zoon-relatie zijn ze gewoon ook beste vrienden. En ook op professioneel vlak delen ze dezelfde visie: “wij doen enkel nog onze zin,” klinkt het in koor.

Gert Verhulst onthult in Het Belang van Limburg dat hij zijn beide kinderen altijd veel vrijheid heeft gegund tijdens hun jeugd. En daar had Gert een duidelijke reden voor: “Welke kinderen hebben het zwaar? De kinderen die in een bepaalde richting geduwd worden. Want al die verplichtingen draaien toch uit op niets, óf het maakt hen voor hun hele leven ongelukkig. Zo’n leven wilde ik niet voor Viktor.” Toch was er één iets waar Gert zich zorgen om maakte bij zijn zoon…

“Als er iets was dat me ongelukkig heeft gemaakt, was het misschien dat Viktor lang geen enkele ambitie heeft gehad. Hij zei: ‘ik weet niet wat ik moet aanvangen met mijn leven, ik kans niets,’” onthult Gert een moeilijke periode van Viktor. Viktor vervolgt: “Het was niet zo dat ik geen ambitie had, maar ik wist gewoon niet welke richting ik uit moest. Er zijn mensen die dat op hun vijftigste nog niet weten, dus ik ben al lang blij,” klinkt het opgelucht bij Viktor. Want Viktor heeft eindelijk een plan voor zijn professionele leven.

Gert Verhulst is maar wat blij dat Viktor eindelijk ook een plan heeft voor zijn professionele leven. Wordt Viktor misschien de opvolger van Gert aan de zijde van Samson? “Dat is toch te gek voor woorden,” klinkt het bij Gert Verhulst. “Ik kan niet eens zingen en niet acteren,” voegt Viktor eraan toe. “Dan ben je misschien toch geschikt voor de job, Viktor,” lacht Gert.

Zijn vader opvolgen aan de zijde van Samson lijkt niet Viktors ambitie te zijn, maar hij wil wel in de sector blijven werken. “Presenteren, schrijven, deejayen… In die drie disciplines wil ik blijven groeien en dan zien we wel waar we uitkomen,” klinkt het bij Viktor Verhulst in Het Belang van Limburg.

Viktor Verhulst vormt een DJ-duo met presentator Kobe Ilsen en speelde alvast een geslaagde zet op Tomorrowland. Het publiek amuseert zich schaamteloos wanneer Viktor en Kobe draaien. Viktor is ondertussen niet meer vast in dienst bij Studio 100 maar professioneel gaat het hem voor de wind. Viktor schrijft nog regelmatig scenario’s voor Studio 100, hij presenteerde Love Island op VIER en dan is er zijn deejaywerk. Viktor beseft dat hij al heel wat mooie kansen heeft gekregen, maar geluk moet je soms ook afdwingen.

“Ik heb véél geluk gehad,” geeft Viktor toe in HBVL. “Al werd me nu ook weer niet álles in de schoot geworpen. Ik ben ervan overtuigd dat je je leven voor een groot stuk zelf in de hand hebt: je moet de kansen grijpen als ze zich aandien en er dan het beste van proberen te maken.” En vader Gert Verhulst kan zich daar volledig in vinden: “Ik doe alleen nog maar wat ik graag doe. Als mensen me vragen of ik rijk ben, is mijn antwoord: De vrijheid om mijn zin te kunnen doen, dát is mijn echte rijkdom,” aldus Gert Verhulst.

Natuurlijk geeft Gert toe dat hij ook financieel rijk is, maar toch noemt hij zijn vrijheid belangrijker dan de cijfers op zijn bankrekening. “Je hebt rijke mensen die eigenlijk heel arm zijn, omdat ze niet kunnen leven,” aldus Gert Verhulst. En daar ligt het geheim van Gerts gelukkige leven: “Leven is een kunst, en ik denk dat ik die discipline heel goed onder de knie heb,” besluit Gert Verhulst met een belangrijke levenswijsheid.