.
Zita Wauters
donderdag 9 maart 2023

Volgt Zita Wauters haar mama op als model?

“Daar kan ze mee uitpakken”

De kinderen van Valerie De Booser en Koen Wauters, Nono en Zita Wauters hebben hun knappe looks van geen vreemden. Vooral Zita lijkt heel erg op haar mama.

Dat Zita heel erg op haar mama lijkt, is ook haar volgers op sociale media niet ontgaan. Haar Instagram wordt overspoeld met complimenten als: ‘Helemaal jouw mooie mama!’ of ‘Knappe meid, met het hart op de juiste plaats’.

Zita mocht onlangs voor een reclamecampagne van Nespresso poseren en dat doet ze geweldig. Ook dat talent lijkt ze van haar moeder te hebben meegekregen. Ze deed het zo goed dat heel wat mensen haar aanbevolen om ook model te worden, net zoals haar mama.

En ook Valerie is ervan overtuigd dat Zita het talent en potentieel heeft om in haar voetsporen te treden. Net zoals Veronique Vermeire die modellen aan werft bij het prestigieuze Dominique Models in Brussel.

“Het viel ook mij meteen op dat er aardig wat gelijkenissen zijn tussen Zita en Valerie. Al zie ik ook enkele trekken van haar papa. Maar vooral die mooie grote ogen heeft ze van haar mama. Ja, daar kan ze mee uitpakken.”


Download onze app voor Android of iOS

Bio van Zita Wauters

Meer Over:

Zita Wauters

Bio van Valerie De Booser, Koen Wauters en Nono Wauters