.
Junior Planckaert en zijn vriendin Shana in Chateau Planckaert
dinsdag 24 mei 2022

Vrienden Junior Planckaert: “Bij ons is hij net extraverter, een echte deugniet”

"Bij zijn familie houdt hij zich op de achtergrond"

In het programma 'Junior Op Zoek Naar De Liefde' profileert Junior Planckaert zich als de ideale schoonzoon. Hij is attent, begripvol, houdt zich op de achtergrond en probeert het de vrijgezelle jongedames naar hun zin te maken. In Dag Allemaal vertellen zijn twee beste vrienden Bram en Lucas wat meer over hoe zij hun bekende kameraad kennen.

Bij familie zijn we allemaal wat terughoudender dan we zijn onder vrienden. Dat is bij Junior Planckaert natuurlijk niet anders, en al helemaal niet als er continu een camera in de buurt is.

In het interview laten ze uitschijnen dat de Junior die we allemaal van op het scherm kennen, niet de Junior is waarmee zij in het echte leven bevriend zijn. “Mensen die hem in het echt kennen, zeggen dat inderdaad vaak”, vertelt Bram.

“De Junior die je op het scherm ziet, lijkt de ideale schoonzoon. Bij zijn familie houdt hij zich op de achtergrond, maar in het gezelschap van zijn vrienden is hij extraverter”, licht Bram verder toe.

Dat is perfect normaal volgens Bram. Dat neemt niet weg dat hij zijn beste vriend blijft steunen, door dik en dun. “Junior is geen slechte jongen, maar de deugnieterij zit er zeker en vast in”, verduidelijkt Bram zijn uitspraak.

Download onze app voor iOS of Android