.
Junior Planckaert
zondag 15 mei 2022

Vrienden Junior Planckaert: “Toen hij met Shirley verkeerde, minderde ons contact”

"Hij is toen ook gestopt met koersen”

Als de liefde tussen twee personen enorm groot is, dan moet al de rest wijken. Bezigheden, hobby's, interesses en soms zelfs ook vriendschappen. Dat gebeurde bijna tussen Junior Planckaert en zijn beste vrienden Bram en Lucas. We lezen er meer over in Dag Allemaal.

De drie vrienden leerden mekaar onderling kennen. Junior kende Lucas vanuit het koersmilieu en via Lucas leerde Junior op zijn beurt Bram kennen.

De eerste keer dat ze met hun drieën weggingen, was toen Junior naar de luchthaven van Eindhoven was gekomen om Lucas en Bram op te pikken. Er was vrijwel onmiddellijk een klik en ze doken op Junior's verzoek die avond samen het Eindhovense nachtleven in.

Toch leek het er even naar uit te zien dat de hechte vriendschap onverhoopt een halt werd toegeroepen. “Toen Junior op zijn 17de verkering kreeg met Shirley, minderde het contact een tijdje. Hij is toen ook gestopt met koersen”, vertelt Lucas.

De vrienden bleven mekaar wel geregeld berichten sturen. “Wij hebben altijd contact gehouden. Na de breuk met Shirley waren Bram en ik zijn rots in de branding”, besluit Lucas.

Download onze app voor iOS of Android