.
Swoop
maandag 23 oktober 2023

Vriendin van Filip D’haeze: “Zelfs zij vond dat we een mooi koppel zouden zijn”

Hij was nog getrouwd

Toen Filip D’haeze verliefd werd op Swoop-danseres Aurélie Van Wettere was hij op dat moment nog samen met zijn ondertussen ex Nathalie. Zij is de mama van zijn 2 kinderen en de vrouw met wie hij heel wat jaren samen was.

Toen Filip, Aurélie en Eva, collega Swoop-danseres, op zoek gingen naar twee nieuwe danseressen voor de groep voelde Aurélie voor het eerst een echte klik met Filip. Dat hij haar toen een berichtje stuurde, iets wat hij anders nooit deed, gaf haar kriebels in de buik.

Aurélie wist heel goed dat Filip samen was met Nathalie en daar wilde ze natuurlijk niet tussenkomen. Maar iedereen rond hen zag dat er een aantrekkingskracht was tussen de twee.

“Zelfs Laura Lynn kwam me zeggen dat wij een mooi koppel zouden zijn. Op een feestje, waar ook Willy Sommers en mijn familie waren, zaten Filip en ik gezellig te aperitieven. Mijn mama zag meteen dat er iets in de lucht hing. Maar ik duwde Filip van me weg, ik wilde er niet aan toegeven, ook al was ik toen al drie jaar vrijgezel”, vertelt Aurélie aan Dag Allemaal.

Ook Filip herinnert zich dat feestje nog heel goed. “Ik zal 't nooit vergeten, omdat ik toen echt gevoelens kreeg. Maar het heeft dan nog een halfjaar geduurd tot we voor het eerst hebben gekust.”