.
Loredana Falone en Matteo Simoni
vrijdag 7 oktober 2022

Vriendin van Matteo Simoni: “Dat zal ik nooit dragen”

​​​​​​​Ze is er bewust mee bezig

De naam Loredana Falone doet mogelijk niet meteeneen belletje rinkelen. Maar de naam van haar partner Matteo Simoni zeker wel. Samen heeft het koppel een dochtertje Giulia en is Loredana een echte fashionista.

Ze is het gezicht achter het modemerk Wearable Stories, maar daar is Loredana mee gestopt. Maar de mode vaarwel zeggen dat doet Falone nog niet. Ze is nu in zee gegaan met het Belgische modemerk CKS en dat al voor de tweede keer.

“Mijn stijl zou ik omschrijven als een mix. Ik draag graag casual stuks, maar ik vind het ook heel leuk om vrouwelijk en elegant gekleed te zijn. En deze twee uitersten met elkaar combineren vind ik heel tof. Zo zal ik bijvoorbeeld een oversized blazer combineren met een strakkere legging. Een leuke maar interessante mix”, zegt Loredana in Tv Familie.

Voor Loredana hangt haar kledingkeuze vaak af van hoe ze zich ’s ochtends voelt en dat kan verschillen van dag tot dag. Maar iets extravagant of een heel uitgesproken print, dat zal ze niet snel dragen.

“Ik haal mijn inspiratie in de eerste plaats op modebeurzen wanneer ik naar Parijs of Milaan ga. En wanneer het de modeweken zijn, volg ik heel aandachtig wat er op de catwalk verschijnt. Ik kijk dan goed welke trends hun weg vinden naar Instagram en modemagazines. Ik maak daar dan moodboards mee.”

Bio van Matteo Simoni

Meer Over:

Matteo Simoni