.
Sean Dhondt in Lisa
vrijdag 1 juli 2022

Vriendin van Sean Dhondt: “Hij was duidelijk niet zo sportief”

Ze daagt hem uit

De voorbije jaren is er veel geschreven over Qmusic-dj en zanger Sean Dhondt. Maar daar gaan we het niet meer over hebben. Iedereen maakt fouten en wat voorbij is, is voorbij. Wat we wel kunnen vertellen is dat Sean nog altijd erg gelukkig is met zijn vriendin Maithé Rivera.

In ‘De Spartacus Run’ op VTM zagen we Sean het opnemen tegen een collega BV en dat was een zware opdracht. Maar Maithé supporterde keihard voor haar grote liefde.

“Sean gaat graag uitdagingen aan. Laatst hebben we met z’n tweeën de Viking Run gelopen, vergelijkbaar met de Sparacus Run. We hadden ons ingeschreven voor de 13 km, maar hebben uiteindelijk 19 km gedaan”, vertelt Maithé in Tv Familie.

Maithé is altijd gebeten geweest door de sportmicrobe en zo heeft ze Sean ook aangestoken. Dankzij haar is haar meer en steviger beginnen sporten.

“Toen we elkaar nog maar pas kenden, ben ik met hem gaan lopen. Na 10 km was Sean kapot. Hij was overduidelijk niet zo sportief. Op een jaar tijd heeft hij zijn conditie enorm verbeterd. Ik neem hem nu vaak mee op loop-en fietstraining.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Sean Dhondt

Meer Over:

Sean Dhondt