.
Wout Bru en Natassia
donderdag 14 december 2023

Vriendin van Wout Bru durfde niet meer buiten komen

Ken jij haar nog?

Natassia, de vriendin van Wout Bru heeft een moeilijke periode achter de rug. Ze worstelde jarenlang met hormonale acne en dat gaf een deuk aan haar zelfvertrouwen en durfde niet meer buiten komen. “Mijn mama zei zelfs dat ik een beetje depressief was.”

Natassia werkte toen als model en haar acne had ook een invloed op haar werk. “In die periode verdiende ik de kost als model, maar ik kreeg amper opdrachten en voelde me niet mooi. Op je benen of rug kan je littekens verbergen, maar in je gezicht niet. Het was mijn meest onzekere periode ooit.”, vertelt ze in ‘Dag Allemaal.’ En toch leerde ze die periode Wout Bru kennen. “Ik zeg nog altijd tegen Wout: 'Ik snap niet dat jij toen op mij viel, met al die puisten.”

Uiteindelijk raakte ze zowel van de acne als van de littekens vanaf. Ze wil nu andere vrouwen helpen met hetzelfde probleem. “Vroeger focuste ik vooral op laserontharing, maar ik kreeg zoveel vragen over mijn gave huid, dat ik zelf een opleiding micro needling besloot te volgen. Mijn klanten zijn supertevreden.”, klinkt het nog.

Bio van Wout Bru

Meer Over:

Wout Bru