.
Francesco Planckaert en Magali Vanhoutte
maandag 16 januari 2023

Vrouw van Francesco Planckaert met spoed naar ziekenhuis

Pijnlijke zaak.

Dikke pech voor Magali Vanhoutte, de vrouw van Francesco Planckaert werd door haar man naar de spoedafdeling van het ziekenhuis gebracht, al zag zij dat niet meteen zitten.

Het gezin van Magali en Francesco gingen een fietstocht maken. "Fietsen is gezond. We waren zo blij met ons fietstochtje samen met de gasten, echt waar. Maar toen kwam Magali ten val", zucht Francesco.

"Het was een stomme val zoals 99,9 % van de vallen", gaat Francesco verder. "Magali zou wel nog goeie coureur geweest zijn. Na de val heeft zij nog 12 km verder gereden tot thuis en dan hebben we nog uren gewacht voor we naar het ziekenhuis reden. 'Het zal wel over gaan' zei ze"

Uiteindelijk gaf Magali toch toe dat de pijn niet verdween en ging het richting ziekenhuis. Daar werden foto's genomen en het resultaat liet niet lang op zich wachten. "Ze heeft een radiale kopbreuk in de elleboog", reageert Francesco. Het gevolg laat zich raden: Magali is een hele tijd buiten strijd en dat is een streep door de rekening, want nu zal Francesco een deel van het huishouden erbij moeten nemen. "Maar het is wat het is en dat zal nooit anders zijn", besluit Francesco die hoopt dat de rest van de familie ook zal bijspringen.

Spoedig herstel, Magali.

Bio van Francesco Planckaert