.
Ivo Pauwels en Diana More
woensdag 27 september 2023

Vrouw van Ivo Pauwels: “Hij wist dat hij ging sterven”

Het gebeurde onverwachts

Acteur Ivo Pauwels is niet meer. De man overleed op vrijdag 8 september nadat zijn aorta heel fel verdikt was en bijna op springen stond. Het lukte de dokters niet meer om hem te redden en dus overleed de acteur op 85-jarige leeftijd.

Doordat zijn dood zo plots kwam, heeft hij het ook niet meer goed kunnen maken met zijn dochter An, waarmee hij sinds een vijftal jaar ruzie had.

“Ivo sprak veel over zijn dochter. Elke dag kwam An over z’n lippen. Het conflict woog op hem. Hij zag haar graag. En dat heeft hij me nog vlak voor de operatie gezegd. ‘Zeg tegen Anneke dat ik ze altijd heel graag heb gezien. Zeg haar dat’. En dan zei hij ook nog tegen mij: ‘Schattie, ik zie u graag’. Ivo voelde dat hij zou doodgaan”, zucht Diane Peeters, zijn vrouw in Dag Allemaal.

Na de operatie werd Ivo in een coma gebracht, maar zijn hart kon het niet meer aan. Diane troost zich met de gedachte dat hij niet heeft afgezien.

“Hij is vredig gestorven en dat zag je aan hem. In de ambulance had hij al pijnstillers gekregen. Z’n aorta is uiteindelijk ook gescheurd, vlak voor de operatie. Voor de operatie zei hij: “Het is gedaan met mij. Ik ga m’n dochter niet meer zien voor ik dood ben.”

Bio van Ivo Pauwels

Meer Over:

Ivo Pauwels