.
Ivo Pauwels
donderdag 19 september 2024 20:00

Vrouw van Ivo Pauwels: “Iedereen laat mij in de steek”

Ze voelt zich vaak eenzaam

Ivo Pauwels is ondertussen al meer dan een jaar overleden, maar zijn vrouw Diana heeft het nog altijd heel erg moeilijk met zijn dood. Ze heeft zich het voorbije jaar vooral heel erg eenzaam gevoeld.

“'Ach, 't lijkt soms alsof iedereen mij in de steek heeft gelaten. Het begon al onmiddellijk na zijn dood. Mike Verdrengh is de enige van VTM die zijn deelneming heeft betuigd. Van geen enkele collega uit zes seizoenen van de reeks heb ik ook maar één woord gehoord. Maar 't ergst van al zijn die spanningen die nadien zijn ontstaan..”, zegt ze in Dag Allemaal.

Er zijn altijd wat problemen geweest met Ivo’s dochter en die problemen lijken nog niet opgelost te zijn. Een ruzie met toch vergaande gevolgen. Want de urne van Ivo staat daardoor nog steeds bij de begrafenisondernemer.

“Ik mag er om juridische redenen niet over uitweiden, maar het klopt dat Ivo nog altijd niet naar z'n laatste rustplaats is gebracht. Hij wilde zo graag uitgestrooid worden in de Schelde. Na onze trouw in 2017 zijn we op de Schelde gaan varen. Ik denk dat zijn wens om op het water uitgestrooid te worden toen is ontstaan. Nu ja, uitstrooien, tegenwoordig is dat met een ecologische urne, die oplost in het water.”

Bio van Ivo Pauwels

Meer Over:

Ivo Pauwels