.
Ivo Pauwels
zaterdag 14 september 2024

Vrouw van Ivo Pauwels: “Ik kruip tipsy in bed”

Dat voelt goed

Ivo Pauwels mag dan al een jaartje geleden overleden zijn, hij ligt nog steeds niet op zijn laatste rustplaats. De reden? Een familievete die maar niet opgelost lijkt te raken.

Dat maakt het rouwen om haar partner niet makkelijker voor zijn vrouw Diana Peeters, ook bekend als de zangeres Diana More. Zij mist hem nog elke dag.

“Alles in huis ademt Ivo, ik kan het niet meer aan. Wij waren onafscheidelijk, een kwarteeuw lang hebben we lief en leed gedeeld. Wij waren zielsverwanten. Nachtenlang praatten wij met elkaar, vaak tot zes uur 's ochtends. Geheimen hadden we niet. Ivo was de man van mijn leven, nooit zal iemand zijn plaats kunnen innemen, dat weet ik zeker”, zegt ze in Dag Allemaal.

Dat Diana haar man niet wil en kan vergeten, dat bewijst ze door de kleine tradities die ze in stand houden. Kleine dingen die ze altijd samen deden.

“Ik speel elke week op de Lotto met zijn cijfers en drink af en toe 'n glaasje champagne van zijn favoriete merk Louis Roederer. Als ik het echt heel moeilijk heb, neem ik een paar glazen zodat ik een beetje tipsy in bed kan kruipen. Ivo was ook verzot op gazpacho, dat ben ik onlangs nog gaan eten.”

Bio van Ivo Pauwels

Meer Over:

Ivo Pauwels