.
Kristel en Regi
zaterdag 14 september 2024

Vrouw van Regi: “Ik wist niet dat hij zo vruchtbaar was”

Het was rap in orde

De keuze om toch nog voor een kindje te gaan verliep bij Regi Penxten en Kristel Hubeny niet zonder slag of stoot. Het verlangen was groot, maar het was nog even zoeken of alles praktisch ook haalbaar was.

Dat Regi ook al wat ouder is dan de meeste vaders, ook dat speelde bij Kristel wel een rol. Bovendien hebben ze ook beiden erg drukke levens.

“Maar dat verlangen groeide toch. Je begint elkaar zo intens graag te zien dat je samen wél een kind wil. Ineens hebben we de klik gemaakt: kom, we gaan ervoor. Toen alle rust was teruggekeerd, na onze trouw en het filmen voor Regi gaat trouwen, zag ik in dat wij ons leven eigenlijk wél goed gebalanceerd kregen. Ik wist alleen niet dat hij zo vruchtbaar was”, lacht Kristel in Nina.

Ook mannen worden minder vruchtbaar naarmate ze ouder worden, dus de kans was er geweest dat het moeizamer zou gaan. Maar daar heeft het koppel dus niks van gemerkt.

“Het helpt vast wel dat ik niet rook en geen drugs neem. Ik heb geen overgewicht, ik ben sportief. Maar dan nog had ik niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Eerlijk gezegd vond ik het een goede steek naar de vriendengroep toe. Daar werd zo'n beetje gelachen van 'Kristel, gij met uw oude vent, dat zal een tijdje duren'. En dan bám! Meteen prijs.”

Bio van Regi

Meer Over:

Regi