.
Rob de Nijs
maandag 1 april 2024

Vrouw van Rob de Nijs: “Ik heb een manier gevonden om ermee om te gaan”

Zijn toestand is stabiel

Het is al een tijdje geleden dat Rob de Nijs afscheid namen van het publiek en het podium. Hij lijdt aan Parkinson en wordt volop verzorgd en gesteund door zijn vrouw Jet. Zijn gezondheid gaat zienderogen achteruit en het koppel profiteert volop van de tijd samen die hen nog rest.

“Vorige week bedacht ik plots dat ik me eigenlijk wel goed voel, in vergelijking met een paar maanden geleden. Rob is alweer 'n tijd thuis, zijn ziektebeeld is stabiel. En stabiel is prachtig”, zegt ze in Dag Allemaal.

Er zijn geen dingen meer gebeurd die niet zo fijn zijn en zolang de situatie zo blijft, is Jet gelukkig. Ze is snel tevreden, en dat kan ook niet anders.

“Ik ontvang veel liefde en warmte van Rob, daardoor heb ik een manier gevonden om met de heftigheid van zijn ziekte om te gaan. Het zal alleen maar slechter worden, maar we plukken de dag en hebben het heel erg goed met z'n drieën. Rob komt de deur niet meer uit, dus alles gebeurt thuis. Maar het ligt vooral in de kleine dingen. Als ik goed voor hem zorg, is het allemaal draaglijk, dus ik hou me sterk. We zijn een fijn team.”

Bio van Rob de Nijs

Meer Over:

Rob de Nijs