.
Rob de Nijs
vrijdag 29 maart 2024

Vrouw van Rob de Nijs: “Ik zou zo’n relatie iedereen afraden”

Maar ze zou het ook zo opnieuw doen

Toen Jet trouwde met Rob de Nijs stond ze er nooit bij stil dat ze eigenlijk trouwde met een man die 26 jaar ouder was dan haar. Dat leeftijdsverschil vormde ook nooit een belemmering om nog een kindje te krijgen. Maar ze moet toegeven dat ze er misschien wat meer bij had moeten stilstaan.

“Ik zou het iedereen afraden. Toen ik Rob leerde kennen, was ik 24 en hij 50. Ja, ik had liever gehad dat hij jonger was geweest, maar wat moet ik daarmee? Met iemand van je eigen leeftijd kunnen er ook dramatische dingen gebeuren. Ik heb een fantastisch leven met hem. Al die mooie jaren pakken ze me niet meer af. Ik zou zo opnieuw voor hem gaan”, zegt ze in Dag Allemaal.

Binnenkort komen er nog enkele shows die hulde brengen aan Rob. Het wordt een show met een liveband en artiesten als Günther Neefs en Udo. Rob zelf zal er niet bij zijn.

“Hij heeft daar vrede mee. Hij is supertrots op z'n liedjes en elke artiest vindt het prettig dat z'n legacy op een of andere manier voortleeft. Dus daar is-ie enthousiast over. Voor de rest heeft hij zelf geen behoefte om veel terug te kijken. Gouden en platina platen? Die liggen bij ons gewoon op zolder.”