.
Leah Thys in Thuis
dinsdag 20 augustus 2024

VRT heeft mysterieus nieuws over Thuis

"Dan gaat het gebeuren"

Begin september gaat Vlaanderens populairste dagelijkse fictie eindelijk opnieuw van start, en het wordt dit jaar extra speciaal. Want Thuis is toe aan zijn dertigste seizoen en dat zal niet onopgemerkt voorbij gaan. Maandag 2 september is het startschot voor anderhalf jaar aan feestelijkheden, opvallende acties en spannende verhaallijnen met een stevige portie dramatiek, liefde én knipogen naar de afgelopen dertig jaar.

Het dertigste seizoen wordt ingezet met een knal, en dat kan je letterlijk nemen. In de seizoensfinale vielen namelijk drie schoten, en op 2 september ontdek je wie daarvoor verantwoordelijk was en vooral wie het slachtoffer is. Eindelijk kennen we de antwoorden op de acht prangende vragen waar de kijkers na vorig seizoen mee achterbleven, zoals: ​ moet Marianne voor altijd naar de gevangenis? Krijgt Tamara haar kleine Leo nog terug? En: wie loste de schoten aan het gerechtsgebouw?

Maar er komt nog heel wat meer aan in 2024. Een aantal verrassende, nieuwe gezichten, een zoektocht met knipogen naar het rijke verleden van Thuis, een nieuwe wekelijkse VRT MAX-podcast Welkom Thuis! met Sander Gillis en Cato Peeters, en vooral heel veel nieuwe afleveringen met de nodige portie humor, liefde, drama en hartverwarmende verhaallijnen.

Het hoogtepunt van de feestelijkheden? Zet 23 december 2025 alvast in je agenda, want dan vieren we samen met heel Vlaanderen de 30ste verjaardag van Thuis.