.
André Hazes
maandag 29 april 2024

VTM 2 geeft ontnuchterende inkijk in het nieuwe leven van André Hazes

Mee in de rollercoaster van André Hazes.

Een eerlijke en ontnuchterende blik in het nieuwe leven van André Hazes Jr.. Dat staat de kijkers te wachten vanaf 29 april tijdens de nieuwe maandagavond bij VTM 2. Na zijn openhartige onthullingen in 'André Hazes: Crossroads' vorig jaar, zien kijkers in het nieuwe driedelige vervolg hoe hij zijn leven weer oppakt na het overwinnen van zijn verslaving.

Het verhaal van André Hazes is nog niet uitverteld. Vorig jaar bevond de zanger zich op een kruispunt in zijn leven: balancerend tussen een burn-out, liefdesperikelen en een verslaving. Vanaf maandag 29 april zien kijkers in de nieuwe driedelige docu ‘André Hazes: The Next Chapter' hoe hij zijn verslaving heeft overwonnen en de draad van het leven weer oppakt. Hoe is zijn leven veranderd sindsdien? Hoe claimt hij zijn plek op het podium na bijna twee jaar afwezigheid? En hoe gaat het in zijn liefdesleven? 'Geen filters, alleen de eerlijke waarheid.'

André is klaar voor zijn muzikale comeback maar dat verloopt niet zonder hindernissen. Krijgt hij zijn stem weer in vorm? Wat als zijn moeder Rachel plots weer opduikt? En hoe zit dat met zijn (al of niet ex-) partner Monique Westenberg en hun zoontje? In de eerste aflevering bereidt André zich voor op zijn eerste optreden in twee jaar. Gelukkig krijgt hij steun van een stemcoach, zijn nieuwe manager Ricardo en zijn trouwe neef Djarno. Hazes heeft er weer zin in, tot er iets grondig misloopt op het festival 'Amsterdamse Zomer 2023'.

Het ontnuchterende verhaal van ‘André Hazes: The Next Chapter’ vanaf 29 april elke maandag om 21u50

Bio van André Hazes

Meer Over:

André Hazes