.
Maxime De Winne in Familie - aflevering 7017
dinsdag 31 mei 2022

VTM doorbreekt met 'Familie' deze traditie

Dit doen ze dit jaar anders!

De start van de maand juni is voor de trouwe kijkers van 'Familie' vaak een best wel vervelend moment. VTM heeft namelijk de gewoonte om de soap tijdens de maand juni later op de avond uit te zenden. Zo werden de kijkers de vorige jaren onder andere met een oude aflevering van 'De Kotmadam' geconfronteerd, die werd dan tussen 'VTM Nieuws' van 19 uur en 'Familie' uitgezonden. Daardoor begon 'Familie' tijdens de zomermaanden pas rond 20.30 uur.

Dit jaar wijzigt VTM niets aan het uitzenduur van 'Familie', dat bevestigt de persdienst ons. Familie blijft dus gewoon na 'VTM NIEUWS' en het weerpraatje op de vaste afspraak en dus komen Kürt Rogiers, Sandrine André, Annie Geeraerts, Jo Hens, Caroline Maes, Peter Bulckaen, Margot Hallemans en de rest van de cast gewoon rond 20 uur op het scherm.

Binnen een dikke drie weken is er trouwens de seizoensfinale van 'Familie' en het is nog maar de vraag of het amper één jaar jonge huwelijk van Véronique en Lars deze seizoensfinale zal overleven. En wat gaat er onder andere met Niko en Guido gebeuren?