.
News Image

Walter Grootaers lanceert zomerfestival in Bredene

Goed nieuws voor de muziekliefhebbers!

Na een muzikale stilte van 2 jaar onthulde radio-en televisiepersoonlijkheid Walter Grootaers deze ochtend het Nostalgie Beach Festival, dat hij op 10 augustus in Bredene zal presenteren.

Het Nostalgie Beach Festival blaast nieuw leven in de goede traditie van de succesvolle kustfestivals uit de jaren '90. "Dit festival programmeert de muziek en artiesten waar ik naar heb opgekeken; nooit kunnen vermoeden dat ik ze ooit eens aan elkaar zou kunnen praten! Zondag 10 augustus zal een feestdag voor me zijn.", zegt een enthousiaste Walter Grootaers.

Het zomerfestival vindt plaats aan zee, op de terreinen naast het cultureel centrum MEC Staf Versluys. Op het Nostalgie Beach Festival zijn 2 podia voorzien: een main stage met topacts die hun eigen live band meebrengen en een marqueetent, met trendy pop- en dance- artiesten uit de jaren '80 en '90.

Walter Grootaers onthulde meteen de eerste namen op de affiche. Op zijn main stage verwelkomt hij alvast Fischer-Z en Kim Wilde. In de marqueetent is co-presentator Coco Jr. de gastheer voor o.m. Haddaway, Robin S., Katrina (bekend van Katrina & The Waves) en Sister Sledge.

Het Nostalgie Beach Festival is een initiatief van KING Entertainment en radiozender Nostalgie, met de steun van de gemeente Bredene. In de loop van de komende weken zal de affiche verder worden aangevuld met internationale topartiesten.

Voor meer info: www.nostalgiebeachfestival.be