.
Christophe Haddad
maandag 26 februari 2024

Wanneer sterft Bob in Thuis?

"Onverantwoord"

De kijkers van 'Thuis' zijn in shock met het nieuws dat Christophe Haddad ontslagen is en zijn personage Bob binnenkort de soap zal verlaten. Bob heeft opnieuw kanker en hij kan niet meer behandeld worden. Er staat de kijkers van 'Thuis' wellicht dus een overlijden te wachten, of vertrekt Bob nog naar de andere kant van de wereld en krijgen we dat nieuws 'gewoon' terloops eens te horen in een gesprek?

Heel wat kijkers zijn niet alleen om Bob bekommerd, zij maken zich ook zorgen om de kleine Leo. "Ik hoop dat er met Leootje niet iets gaat gebeuren, Bob heeft zogezegd niet lang meer te leven dan vind ik het onverantwoord dat hij met Leo een reis zou maken", schrijft een kijkster op een fansite van 'Thuis'.

"In thuis is er niet veel realistisch en zeker nu Bob heeft uitzaaien in longen, lever en hersenen maar dan had hij al lang fysische ongemakken moeten hebben met ademhaling enz… in het echte leven is dat toch zo!", stelt de kijkster vast. Maar heel wat kijkers spreken de aanwezigheid van die ongemakken tegen. "Toen er bij mijn man kanker was geconstateerd bleek dat die al vol uitzaaiingen zat . De dokters zeiden dat is al een bijna jaar aan de gang . Hij heeft nooit iets gevoeld . Eens hij het voelde ging het heel snel", schrijft een andere fan van 'Thuis'.

Met andere woorden: het zou ook met Bob wel eens héél snel kunnen gaan.

Bio van Christophe Haddad