.
Ward Kerremans
vrijdag 24 november 2023

Ward Kerremans: “Dat heeft tot veel frustratie geleid”

Hij is te zien in een nieuwe reeks

Ward Kerremans is al een tijdje de partner van presentatrice Danira Boukhriss Terkessidis. De twee zijn heel gelukkig samen en ook Younes, het zoontje van Ward heeft Danira in zijn armen gesloten.

Maar ook op professioneel vlak gaat het uitermate goed met Ward. Hij heeft een rol te pakken in de nieuwe Streamz-reeks Alter Ego. De reeks wordt omschreven als mistery fantasy thriller en het is even doorbijten na de eerste aflevering.

“Misschien wat on-Vlaams, maar misschien kan het een gamechanger zijn in televisieland. Maar ik snap dat je een paar afleveringen nodig hebt om te snappen in welke rollercoaster je zit. Ik kan je wel beloven dat dat gaat gebeuren. Toen ik het scenario voor de eerste aflevering voor het eerst las, had ik ook een A4'tje vol vragen”, lacht Ward in Het Laatste Nieuws.

Ward speelt de rol van een jonge journalist, Gilles. Hij heeft jaren geleden zijn jeugdliefde Romy verloren. Het verhaal hoe Romy aan haar einde is gekomen, heeft Gilles nooit geloofd.

“Wat behalve tot ­intens verdriet ook tot heel veel frustratie heeft geleid. En als hij op een opdracht als reporter wordt geconfronteerd met een personage uit het verleden, gaat hij op zoek naar antwoorden op al zijn vragen. In een universum dat niet écht kan bestaan, dat is de fantasy. En daar moet de kijker zich wat aan ­overgeven.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Ward Kerremans en Danira Boukhriss