.
Ward Kerremans
zaterdag 3 februari 2024

Ward Kerremans: “Ik laat ze mijn leven niet beïnvloeden” 

Hij is daar niet actief 

3/2 15:20

We kunnen het niet ontkennen maar acteur Ward Kerremans ziet er goed uit. Zelf is hij ook niet ontevreden met zichzelf, al zijn er hier en daar toch wat dingetjes waar hij misschien wel wat complexen over heeft.

“Mijn haar is grijs aan de zijkant, maar bovenaan dan weer niet. Ook heb ik dunne benen. Maar ik ben gezond en ik sport en slaap genoeg. Dat is voor mij voldoende, dus ik lig er niet van wakker. Ik ben ook niet echt bezig met mijn uiterlijk. Ik smeer geen crèmes tegen rimpels en neem geen foto’s van mezelf om op Instagram te zetten. Dat boeit me eerlijk gezegd niet”, zegt hij in Flair.

Op sociale media zien we alleen maar de perfecte mensen en de perfecte plaatjes passeren. Veel mensen raken daar door beïnvloed en voelen zich slecht omdat ze niet aan het perfecte plaatje voldoen. Bij Ward is dat gelukkig niet het geval.

“Als ik hard aan het werken ben en vakantiefoto’s voorbij zie komen, kan ik er wel naar hunkeren om ook op een terras in het zonnetje te zitten. Terwijl ik ook wel weet dat die mensen op een ander moment weer achter hun laptop zitten. Ik miste net die boot van sociale media, en ik prijs me er gelukkig om. Ik heb zulke apps wel op mijn gsm staan, maar ik laat ze mijn leven niet beïnvloeden. Ik ben dan ook niet actief op sociale media.”

Bio van Ward Kerremans

Meer Over:

Ward Kerremans