.
Warre Borgmans
woensdag 19 oktober 2022

Warre Borgmans: “Dat is zo on-Belgisch”

Hij vindt hem een groot talent

Gert Verhulst is in Vlaanderen een groot man. En dat kunnen we letterlijk en figuurlijk nemen. Hij werd dan ooit wel afgewezen in de toneelschool, aan talent had hij nochtans geen gebrek.

Wie wel in zijn talent geloofde, was acteur Warre Borgmans. Hij was als enige van de jury van de toneelschool die Gert wel een kans wou geven. Hij is dan ook niet verbaasd dat Gert heel wat heeft bereikt de afgelopen veertig jaar.

“Het is gewoon on-Belgisch wat Gert heeft bereikt. Hij heeft iets verwezenlijkt wat niemand hier ooit heeft gedaan. Hij is erin geslaagd van z’n Gertje-typetje een talkshowpresentator te maken die serieus wordt genomen. ‘De Tafel van Vier’ doet hij zéér goed”, zegt Warre Borgmans in Dag Allemaal.

Maar met de carrière van Warre gaat het na al die jaren ook niet slecht. Hij is binnenkort te zien in een komedie van De Sven De Ridder Company.

“Het wordt puur amusement. Het stuk heet ‘De mannen van de golf’. Hoe het plot precies in elkaar zit, weten we nog niet – alleen dat het over de problemen op een golfclub gaat. Maar het wordt een leuke bedoening, daar ben ik nu al zeker van.”

Bio van Warre Borgmans

Meer Over:

Warre Borgmans