.
Bart Vandenbroek wint Big Brother
zaterdag 1 april 2023

Warrior Bart wint Big Brother 2023

Bart met de jackpot naar huis!

Big Brother 2023 zit er volledig op, nu ook voor Jolien, Jason en Bart, de drie finalisten van dit jaar. Tijdens een spannende live-finale kreeg Jolien Bosch uit Hoeselt te horen dat zij als eerste het huis moest verlaten en zo herenigd werd met haar familie.

Boezemvrienden Jason Glas en Bart Vandenbroek blijven in het huis en wachtten hun lot ongeduldig af. Jason en Bart hebben in het huis een unieke band uitgebouwd. Ze zouden perfect vader en zoon kunnen geweest zijn, zo goed was hun band. De 49-jarige papa en de 20-jarige zoon die samen in het huis zaten en elkaar door de maanden heen beter en beter leerden kennen. Beiden namen er vrede mee dat de ander zou winnen en de kijker besliste in het voordeel van Bart.

De ontlading bij Bart en zijn familie was groot. Bart uit het Belgische Itegem, deelgemeente van Heist op den Berg, is militair en nam zowat al zijn verlof op om aan Big Brother deel te nemen. Zijn grote droom was om met winst naar huis te gaan en een mooi bedrag bij elkaar te sparen om een huisje in Spanje te kopen. De basis van dat huisje zijn gelegd en ook zijn vrouw Liesbeth geraakte tijdens de deelname van haar man ervan overtuigd dat de uitvoering van Bart zijn grote droom dichterbij kwam. Dochter Femke zal wellicht blij zijn dat zij in de toekomst mogelijk vaak in Spanje van vakantie zal kunnen genieten. Maar zover is het nog niet.

Bart gaat niet alleen met de jackpot van 68.388 euro naar huis, hij won ook 5.000 euro tijdens een spel en daarmee tikte de teller goed door.

In Heist op den Berg zullen ze een mogelijke huldiging van de winnaar van Big Brother 2023 op het schepencollege voorleggen, klinkt het in een eerste reactie. Niet dat Bart daar veel belang aan zal hechten, hij heeft altijd gezegd dat hij dezelfde Bart zal blijven dan voor zijn deelname aan Big Brother.

Zondagochtend staat Bart de Belgische en Nederlandse pers te woord, ook ons trouwens. Heb jij een vraag voor Bart? Mail deze voor zondagochtend 11 uur door via info(at)showbizzsite.be of .nl De video mag je zondag iets na de middag op ons YouTube-kanaal Showbizztvbe verwachten.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Bart Vandenbroeck

Meer Over:

Bart Vandenbroeck