.
News Image

Weduwe Pieter Aspe boos: “Daar had hij wel tijd voor”

Tamara is diep teleurgesteld.

Tamara, de weduwe van schrijver Pieter Aspe is boos. Ze is momenteel druk bezig met haar werk rond kinderen die opgroeien in een omgeving met alcoholmisbruik en zwangere vrouwen met een drankprobleem. En ze zou daarvoor samenwerken met Conner Rousseau.

Maar die laat sinds hun eerste contact niks meer van zich horen. En dat stemt Tamara niet bepaald gelukkig.

“Na ons eerste contact werd het stil aan Conner zijn kant. Ik heb nog gemaild en gesmst, maar hij antwoordt niet meer. Maar drie dagen na ons eerste gesprek zat zijn biografie in mijn bus. Daar vond hij blijkbaar onmiddellijk tijd voor, maar om zijn-belofte na te komen, niet”, zegt ze boos in Dag Allemaal.

Dat Conner overal op social media vertelt dat de jeugd erg belangrijk is voor hem, maakt het voor Tamara nog eens extra pijnlijk.

“Zijn engagement voor mijn project is alvast bij holle woorden gebleven. Maar met Evi Hanssen net hetzelfde. Zij schreef een boek rond stoppen met drinken. Daarin laat ze uitschijnen dat dat makkelijk is. Maar met uitspraken als ‘ik dans nog steeds op tafel, maar ik val er niet meer af’, trekt ze alles gewoon in het belachelijke.”