.
News Image

Welke pop-up sluit in Mijn Pop-Uprestaurant?

Filly's of Meat & Griet?


Dinsdag 7 maart 2017 is D-day in Kortrijk. Filly’s of Meat & Griet: één pop-up zal als eerste de deuren moeten sluiten. De zenuwen staan dan ook strak gespannen in beide restaurants. Fanny & Veronique geven zich niet zomaar gewonnen. Zij passen nog snel de tips van de jury toe en gooien hun menu helemaal om. Tot groot enthousiasme van de gasten. Ook bij Yannick & Leena draait alles vlot en dat geeft vertrouwen. Al verwachten beide duo’s zich aan een echte nek-aan-nekrace…

In Antwerpen volgen de duo’s de eliminatie vanop afstand. Zij willen vooral de beste van hun stad worden of blijven en een volgende nominatie vermijden. Of ze goed bezig zijn, zal snel blijken. De drie pop-ups krijgen namelijk onverwacht bezoek van Pascal Premereur en Bartel Dewulf van Belgocatering. Pascal inspecteert de hygiëne in de restaurants, Bartel legt de cijfers op tafel. Wie slaagt er ook op dat vlak in om zijn restaurant goed te runnen en wie schiet tekort?



Pascal is blij verrast tijdens zijn ronde in Het Vijfde Element. De keuken van Bo is kraaknet. Alleen de personeelskost laat zich voelen in de pop-up. En dat heeft meteen gevolgen. Buren Charlotte & Laure krijgen Pascal voor de tweede keer over de - niet zo propere - vloer. Hebben ze vorderingen gemaakt? De kordate aanpak van Laure wordt alleszins niet door iedereen geapprecieerd. In TJOP’S maakt Bartel de barbecuemannen duidelijk dat hun cijfers naar omhoog moeten. Gelukkig zorgen de acteurs van Amigo’s voor een vrolijke noot. Karel is opgetogen om zijn jeugdheld Johny Voners te ontvangen.

In Kortrijk nemen Mitchell & Daniela samen met het personeel hun maagdelijk witte muur onderhanden. Bij de buren is de spanning ondertussen duidelijk voelbaar. Wanneer de mogelijk laatste desserts geserveerd zijn, is het tijd voor het verdict. Wie moet als eerste de deuren sluiten en wie kruipt door het oog van de naald?



​Mijn Pop-Uprestaurant, dinsdag om 20.35 uur op VTM