.
Wendy Van Wanten
dinsdag 1 maart 2022

Wendy Van Wanten: “Ik had 2 van de drie verraders snel door”

Het spel was niks voor haar

Vlaanderen lijkt helemaal in de ban te zijn van ‘De Verraders’. Iedereen gokt massaal mee over wie er vermoord zal worden wie verbannen en ook de BV’s in het spel gaan helemaal op in het vuile spelletje. En dat het een vuil spelletje is, dat ondervond ook Wendy Van Wanten, die na amper 2 afleveringen de wedstrijd al moest verlaten.

Wendy werd niet vertrouwd door haar medekandidaten en vonden haar niet betrouwbaar genoeg om in het spel te houden. Iets waar Wendy het toch moeilijk mee had. “Ik vond het wel confronterend. Als alle ogen op mij gericht waren, wat wil dat dan zeggen? Ik het geïnterpreteerd als: je bent een sterke schakel; omdat ik al vlug twee van de drie verraders doorhad, een concurrent”, verklapt Wendy in Dag Allemaal.

En dat was voor de anderen misschien wel een goede reden om Wendy eruit te stemmen. “Het speelde ook mee dat mensen uit de eerste wagon al meteen een pact hadden gesloten. Dat is een strategie waar ik niet aan gedacht had, of toch te laat. Dat heeft ferm in mijn nadeel gespeeld.”