.
Wendy Van Wanten
zaterdag 30 september 2023

Wendy Van Wanten: “Ik kan me niet zomaar vrijmaken”

Het hoeft niet voor haar

Veel artiesten staan te popelen om te mogen deelnemen aan ‘Liefde Voor Muziek’. Voor het tiende seizoen koos VTM voor enkele oud-deelnemers en is het dus afwachten tot het elfde seizoen om opnieuw kans te maken om mee te mogen doen aan het programma.

Dat vinden heel wat artiesten jammer, terwijl anderen het ok vinden mochten ze niet gevraagd worden. Wendy Van Wanten is daar iemand van.

“Mijn liefde voor muziek is enorm groot. En ik vind het fascinerend om nummers in een nieuw jasje te steken. Maar ik lig er niet wakker van dat ik nooit voor ‘Liefde voor Muziek’ ben uitgenodigd. Met de jaren wordt mijn agenda sowieso almaar voller”, klinkt het in Tv Familie.

Wendy zelf heeft ook nog nooit aangegeven bij VTM dat ze wel heel graag zou meedoen. Dat zit ook niet in haar. Zij focust zich ondertussen op alles wat ze wel heeft en mag doen.

“Bovendien weet ik niet of ik mezelf zomaar een week zou kunnen vrijmaken voor het programma. Niet alleen wat mijn optredens betreft. Mijn zoon Clément woont alleen, maar de zorg voor Estelle is haast een fulltimejob, ik vind het ook belangrijk dat het huis er netjes bij ligt en ik moet regelmatig taxi mama zijn.”

Bio van Wendy Van Wanten

Meer Over:

Wendy Van Wanten