.
Wendy Van Wanten
donderdag 27 juni 2024

Wendy Van Wanten: “Ik moest steeds meer afdragen” 

Daar wordt ze niet gelukkig van 

De drie kinderen van Wendy Van Wanten zijn drie totaal verschillende types. Met haar oudste zoon Dylan heeft ze zo goed als geen contact meer en Clément, daar moet ze toch regelmatig eens achter zitten. Dochter Estelle daarentegen is veel plichtsbewuster, vind de zangeres.

“Ik ben dankbaar dat ik voor Clément (over wiens biologische vader veel gespeculeerd is, red.) altijd veel hulp heb gekregen. Eerst van Danny, toen van Frans. Meer moeten de mensen daar niet over weten. Niet omdat het mij zo is opgelegd, maar omdat het mijn keuze is. Het is mijn leven”, zegt de zangeres in Het Laatste Nieuws.

Wendy wordt erg gelukkig van haar kinderen en ze is blij dat ze hen heeft. Want er zijn ook genoeg dingen die haar echt heel ongelukkig maken.

“Naarmate ik ouder word, moet ik steeds meer afdragen aan de staat. Ik heb 43 jaar gewerkt, ik heb mensen blij gemaakt, maar ik moet rondkomen met een pensioen van 1.500 euro, daar spring je niet ver mee. En dat krijg je mij niet uitgelegd, als je weet welke uittredingsvergoedingen politici van de staat krijgen wanneer ze stoppen.”

Bio van Wendy Van Wanten

Meer Over:

Wendy Van Wanten