.
Willy Sommers en Wendy Van Wanten
zaterdag 13 juli 2024

Wendy Van Wanten: “Mijn borsten gingen eruit floepen” 

Ze gaf zich helemaal 

De fans van Wendy Van Wanten en Willy Sommers kijken uit naar het moment waarop de twee nog een keertje samen op het podium staan om hun grote hit ‘Kijk Eens Diep In Mijn Ogen’ te zingen.

Dat doen ze op maandag 15 juli. En ook al is het vele jaren geleden, de twee zijn er gerust in dat het allemaal goedkomt.

“Dat zal wel in orde komen bij de soundcheck. Ik weet nog toen we in 1991 in Blankenberge optraden, ik stond op en neer te springen. Jos Van Oosterwijck stond naast het podium te sterven, die dacht dat mijn bustier het ging begeven. Ik voelde dat mijn borsten er inderdaad gingen uitfloepen, dus ik raapte snel een van de beertjes op die de fans naar ons gooiden en heb dat de hele tijd voor mijn boezem gehouden”, lacht Wendy in Dag Allemaal.

Op een nieuw duet tussen de twee hoeven de fans niet te hopen. Al weet je natuurlijk nooit dat de zin na hun eenmalige optreden terug naar boven komt.

“'Kijk eens diep in mijn ogen' is zo waardevol, ik denk niet dat we dat hoogtepunt ooit kunnen verbeteren. Dat succes moeten we koesteren. Maar wie weet, het zou leuk zijn om nog eens iets samen op te nemen. Ik heb al een goede titel: 'Kijken mag, aankomen niet'.”