.
Werner De Smedt in Familie - aflevering 6825
dinsdag 1 november 2022

Werner De Smedt neemt het op voor Herman Brusselmans

"Herman is absoluut niet vrouwonvriendelijk"

Met ‘Theet 77’ heeft Herman Brusselmans een nieuw boek klaar. Wie nu al fan is van het boek is acteur Werner De Smedt. Hij is een trouwe lezer van de boeken van Herman en is nu ook erg lovend over wat hij tot nu toe heeft gelezen.

Dat heel wat mensen de boeken van Herman vrouwonvriendelijk vinden, dat kan Werner begrijpen. Maar hij vindt in elk geval van niet.

“Dat is literatuur en dus fictie, hé. Je moet zijn werk los zien van de realiteit. We hebben het al vaak over drank en s*ks gehad. En ik kan je verzekeren: Herman zelf is absoluut niet vrouwonvriendelijk, integendeel”, zegt Werner in Primo.

Herman wordt binnenkort voor de eerste keer vader en heeft al enkele nuttige tips gekregen van zijn Werner. “Ik heb hem op het hart gedrukt dat hij zich geen zorgen moet maken om het vaderschap. Ik spreek uit ervaring en het is de mooiste tijd van je leven.”

Werner mag dan wel fan zijn van Herman, maar is Herman ook fan van Werner? “Ik heb hem dat nog niet durven vragen. Maar ik denk niet dat hij een groot tv-kijker is. Als hij al een televisie heeft.”


Koop hier deze release

Bio van Werner De Smedt en Herman Brusselmans