.
Dame Blanche, The Masked Singer
dinsdag 10 september 2024

Wie is Dame Blanche in The Masked Singer?

Kan jij de hints ontdekken?

Op vrijdag 20 september start het nieuwe seizoen van The Masked Singer op VTM. Eén van de figuren is Dame Blanche, njammie.

Stel je een wereld voor waar je wordt omringd door de meest heerlijke, smeuïge ijsjes: van intens donkere chocolade, romig zachte vanille tot knapperige fruitsorbets. Elke hap vervult je met puur genot. Welkom bij ‘Chez Dame Blanche’! Een klassevol ijssalon waar Dame Blanche met veel stijl en charisma de plak zwaait als een ‘old diva Hollywood vrouw.’ Ze is hét icoon uit de ijsindustrie: haar ijscrème is al decennialang de lekkerste van België en ver daarbuiten. De lat van Dame Blanche ligt dan ook hoog. Voor de bodyguards is het zwoegen en zweten om hun veeleisende zaakvoerster op haar wenken te bedienen.

Dame Blanche: “Benvenuto, welkom in mijn gerenommeerde crèmerie: Chez Dame Blanche! In dit salon komen al je koudste dromen uit! In mijn etablissement vertoef je steeds in goeie compagnie. Deze zaak werd al menigmaal gefrequenteerd door grote beroemdheden uit het wereldje. Ik ken enkele van de grootste vedettes wel zéér persoonlijk. Van verrukkelijke vanille tot smeuïge stracciatella, van abrikozenijsje tot zomerfruitsorbet, we hebben het tutto! Si, als het op ijs aankomt, ben ik een meesterlijke chef! Da’s nu eenmaal mijn passie. Buon appetito!”

The Masked Singer is klaar voor de start op vrijdag 20 september, nu jij nog!