.
Big Brother
zaterdag 25 maart 2023

Wie is vanavond de favoriet in Big Brother?

Vandaag zetten wij grof geld in: deze bewoner blijft!

Als we de polls op de sociale media mogen geloven, is Jolien Bosch uit Hoeselt vanavond de favoriet van de drie genomineerden. En dat betekent dat ofwel Lindsey ofwel Danny het huis zal moeten verlaten.

Vanavond start de liveshow van 'Big Brother' nog met zes, maar een uur later zijn de bewoners nog met vijf en start de finaleweek. Deze week zijn wij zeker van ons stuk: Jolien krijgt te horen dat zij favoriet is, waarna Lindsey en Danny nog naast elkaar op de bank zullen zitten en hun lot zullen afwachten. Wie haalt de finaleweek net niet? Danny of Lindsey? Wij denken dat Danny de pechvogel zal zijn, maar weinig mensen zullen dat erg vinden. Danny had volgens de meeste kijkers nooit terug in het huis mogen komen. Maar ook Lindsey zou wel eens naar huis kunnen gaan, in dat geval blijft Danny nog in het huis. Wanneer we de standen van de polls bekijken, liggen Lindsey en Danny dicht bij elkaar.

Na de liveshow start de finaleweek en het belooft een turbulente week te worden. We kregen al enkele zaken te horen en via via via bereikte ook nog wat nieuws over de spelletjes die tijdens de laatste week zullen gespeeld worden. De bewoners gaan hun ogen en oren niet geloven, maar ze gaan op bepaalde vlakken ook teleurgesteld zijn omdat er dingen gebeuren die zij niet zullen zien. Zaterdagavond laat volgt de eerste 'verrassing' en moeten de overbleven bewoners meteen al iets proberen te raden. En zo gaat dat nog een aantal keer door. Meer kunnen we echt niet zeggen, maar wij kijken er alvast naar uit. Bijna drie maanden lang hebben wij de livestream van 'Big Brother' gevolgd, volgende week zaterdag is de grote finale. Gaat er een Belg of een Nederlander winnen? Dat is de grote vraag. We zullen het zien. Maar eerste de liveshow van vanavond, om 20 uur op Play4 en RTL5.