.
Michelangelo uit Big Brother
zaterdag 11 maart 2023

Wie verlaat vanavond Big Brother?

Dit is onze prognose.

Het zal zaterdagavond mogelijk een zware klap worden voor Michelangelo, want als we de polls mogen geloven, zal hij vanavond het Big Brother-huis moeten verlaten. De polls geven een overduidelijk resultaat: de kijkers willen Bart en Jason laten blijven.

Bart en Jason hebben meer dan 90% van de stemmen verzameld, hun kamergenoot Michelangelo moet met minder dan 10% tevreden zijn. Michelangelo heeft het duidelijk verkorven bij de kijkers en daar zijn wellicht verschillende redenen voor. Maar het strafste is toch wel dat Mimi de hemel in geprezen werd toen hij onder andere Chayron en Danny nomineerde. Afgelopen week nam Danny wraak op die nominatie door Michelangelo op de nominatielijst te zetten.

We vrezen dan ook dat hij vanavond zal vertrekken, niets aan te doen. Eén troost voor Michelangelo, hij kan nu snel Chiara gaan bezoeken en haar knuffelen. Of het buiten écht wat gaat worden tussen die twee? Afwachten maar, niemand die eraan twijfelt dat hier hoe dan ook een mooie vriendschap is ontstaan. Maar hé, jullie kunnen nog uren stemmen en wie weet wijzigt de stand in de loop van de dag wel.