.
News Image

Will Tura hakt knoop door: "Het is goed geweest"

Het nieuws dat de fans liever niet lezen...

Het zat eraan te komen, dat moment dat Will Tura zou besluiten om niet meer op te treden. Het was al een hele tijd stil rond Will Tura, hij moet één van de weinige artiesten zijn die na corona niet het plan had om snel weer het podium op te kruipen.

Aan Het Laatste Nieuws vertelt de 82-jarige zanger dat hij stopt. “De twijfels of ik me nog voor 100 procent zou kunnen uitleven, hebben me overtuigd deze moeilijke beslissing te nemen”, klinkt het.


Het gerucht dat Will Tura zou stoppen gaat al jaren de ronde, maar steeds weer verraste de zanger met het nieuws dat er nieuwe concerten kwamen. Zijn concerten van vorig jaar zijn zijn allerlaatste concerten geweest. Een groot afscheidsconcert in Vorst Nationaal of het Sportpaleis of in zijn geboortestad Veurne moeten we niet verwachten.

“Ik heb meer dan 10.000 keer live mogen en kunnen optreden. Het gevoel om live op te treden met een band is met niets te vergelijken. Maar na 10.000 concerten is het goed geweest. Het is nu aan Arthur Blanckaert om voluit van het leven te gaan genieten”, vertelt Will Tura donderdag in de krant.

“Aan het begin van mijn carrière had ik nooit kunnen bedenken dat ik zo vaak live zou mogen zingen. Ik heb van ieder moment op het podium genoten en kan mijn fans daarom niet genoeg bedanken”, besluit Will Tura.

Will, bedankt voor de mooiste muziek die jij jouw publiek gegeven hebt.

Bio van Will Tura

Meer Over:

Will Tura