.
Willeke Alberti
zaterdag 31 december 2022

Willeke Alberti blikt terug op rampjaar: “13 kilo kwijt van de stress”

Hopelijk wordt 2023 beter

2022 was voor Willeke Alberti niet meteen een geweldig jaar. Wat haar betreft mag 2022 rap voorbij zijn zodat 2023 alleen maar mooier kan worden. Eerst was er het schandaal rond haar zoon Johnny de Mol en niet veel later kreeg haar dochter Daniëlle te horen dat ze kanker had.

“Er kan me niks ergers overkomen dan dat het niet goed gaat met mijn kinderen. Ze zijn alles voor mij”, citeert Primo een uitspraak van Willeke in het Nederlandse blad ‘Nouveau’.

Dat het een rampjaar was, dat was duidelijk. Willeke viel maar liefst 13 kilo af van de vele stress. “Het was wat veel allemaal. Door mijn vak heb ik het overleefd. Het is goed om te blijven optreden. Als ik op de bühne sta, ben ik er om de mensen te ontroeren of te laten lachen.”

Voor een groot publiek zal Willeke niet meer optreden, maar ze wil wel nog steeds de mensen in onder andere verzorgingshuizen blijven entertainen. Want dat maakt die mensen oprecht gelukkig.

Willeke heeft nog een andere zoon Kaj, die in Frankrijk woont. Om haar gedachten te verzetten reist ze regelmatig naar hem toe. “En dat had ik dit jaar echt wel nodig. Ik kan veel hebben, maar van mijn kinderen blijven ze af. Ik ben trots op ze allemaal. Ik vind het ook ongelofelijk hoe sterk mijn dochter is. Maar het blijft allemaal erg moeilijk voor mij als moeder.”

Bio van Willeke Alberti en Johnny de Mol