.
William Boeva
donderdag 22 februari 2024

William Boeva: “Dan vergaat de wereld in een dag tijd”

Hij ziet steeds meer de voordelen

Met zijn nieuwe comedyshow trekt William Boeva Vlaanderen weer rond. De comedian maakt iedereen aan het lachen en volgens enkele recensenten is zijn show een van de beste comedyshows van de afgelopen jaren.

Boeva is 34, maar voelt zich nog altijd 26. Het zelfvertrouwen heeft hij dan weer van een 20jarige, maar het lichaam van een 80-jarige.

“Wat ik fijn vind aan ouder worden, is dat je rustiger wordt en je minder en minder aantrekt van wat mensen over je denken of zeggen. Ja, sorry, ik loop hier al 34 jaar rond en als ik het niet goed deed, zouden ze me wel al vermoord hebben, zeker”, lacht hij in De Morgen.

De onbelangrijkheden wordt steeds minder belangrijk voor Boeva en een lief of seksualiteit is niet meer het belangrijkste in zijn leven. Hij is nu meer bezig met wat er echt toe doet: connectie en tafelen in goed gezelschap.

"Als je 20 bent, kan de wereld in een dag tijd vergaan, als je ouder wordt kan hij nog altijd vergaan, maar minder snel. Je slaat minder snel in paniek. Dus ik hoop dat die trend zich doorzet. Ja, dat zou voor mij het ultieme genot zijn. Me geen zorgen meer maken. Gewoon kunnen zijn. En kunnen doen wat ik graag doe. Loskomen van die ratrace.”

Bio van William Boeva

Meer Over:

William Boeva