.
Willy Sommers
zaterdag 15 april 2023

Willy Sommers: “Er zijn wel wat traantjes gevloeid”

Het is altijd een beetje loslaten

Het is bijna niet te geloven dat Luna en Luka, de kinderen van Willy Sommers al 21 en 17 jaar oud zijn. Het lijkt nog als de dag van gisteren dat ze werden geboren.

Ondertussen zit Luna ook op kot en moeten vader Willy en mama Cindy haar iets vaker missen dan vroeger. Een toch wel moeilijk moment voor Willy.

“Dat was echt loslaten. Toen Luna het huis uit ging, zijn er heel wat traantjes gevloeid bij Cindy en mij. Ondertussen zijn we dat al wat gewend, maar straks, als Luka op kot zou gaan, dan zal het misschien nog erger zijn. Want dan is ons huis helemaal leeg. Ik hou mijn hart al vast”, lacht Willy in Primo.

Wanneer de kinderen problemen hebben of met iets worstelen stappen ze altijd naar hun mama en dat begrijpt Willy volkomen.

“Hun mama zal altijd op de eerste plaats komen. Ik heb daar ook absoluut geen problemen mee. Maar Luka en ik hebben ook veel vader-zoon momenten. Samen naar een voetbalmatch kijken in de zetel, dat zijn de leukste momenten. Dan ligt Luka niet naast me, maar op me. Hij is een echte knuffelaar, en ik weet dat er een moment komt dat hij dat niet meer gaat doen. Ik moet er nu dus van profiteren.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Willy Sommers

Meer Over:

Willy Sommers