.
Willy Sommers
dinsdag 23 april 2024

Willy Sommers: “Ik durf dat helemaal niet”

Al gaat het al beter

Jacques Vermeire heeft in ‘Eenmaal Andermaal’ al mooie zaken gedaan. Iets aankopen voor 3000 euro en dat dan weer verkopen voor 11.000 euro, niet slechts. Het geeft de comedian een echte kick.

In het programma trekken Axel Daeseleire en Jacques Vermeire elke week op pad met een bekende Vlaming. Zij gaan op zoek naar mogelijkse schatten op rommelmarkten. Dat deed Jacques ook samen met zanger Willy Sommers.

“Wij hadden vroeger een traditie om één keer per jaar met vrienden naar de vlooienmarkt in de Brusselse Marollen te gaan. Maar dat was voor de gezelligheid, en om achteraf lekker te gaan eten. Ik ben ook iemand die van alles wil kopen als ik iets leuks zie, maar ik ken de waarde niet van die spullen. Vrienden zeggen dat ik moet afbieden, maar ik durf dat niet. Die mensen staan daar ook om hun boterham te verdienen, denk ik dan”, lacht Willy in Dag Alemaal.

Afdingen, dat is ook niet helemaal aan Jacques besteed. Ook hij is daar geen grote fan van om dat te doen op een markt.

“Als zo'n oud mannetje 50 euro vraagt, dan betaal ik dat gewoon. Dan laat ik me soms zelfs doen. Maar op dat vlak heb ik de vorige twee seizoenen toch veel bijgeleerd. Ik ben harder geworden in het onderhandelen.”