.
Aaron Blommaert, Laura Tesoro, Anne De Baetzelier en Willy Sommers
donderdag 20 juli 2023

Willy Sommers: “We moeten ’s nachts nog beginnen studeren”

Het is weer tijd voor Tien Om Te Zien

Het is zomer en sinds vorig jaar betekent dat dat het weer tijd is voor ‘Tien Om Te Zien’. Om 24 juli en 25 juli vinden de eerste opnames plaats en ook Willy Sommers is opnieuw van de partij. Ook dit jaar krijgt hij het gezelschap van Anne De Baetzelier, Laura Tesoro en Aaron Blommaert.

“Toen we vorig jaar, na de voorlaatste opname, te horen kregen van de VTM-bazen dat ze ons opnieuw als presentatiekwartet wilden, sprongen we allemaal een gat in de lucht. Het was ook zo’n fijne samenwerking. Anne ken ik natuurlijk heel goed, zij is mijn tweede vrouw”, lacht Willy in Story.

Maar ook met Laura en Aaron komt Willy heel goed overeen. Ook met hen heeft hij een goede band. Dat de opnames aan zee plaatsvinden, geeft hen alle vier ook wel een beetje een vakantiegevoel, ondanks dat er gewerkt moet worden.

“En meestal hebben we ook mooi weer. Maar het is hard werken. We hebben geen autocue of afleeskaartjes, dat betekent ‘s nachts teksten instuderen op mijn hotelkamer. Bovendien zijn we met vier presentatoren, we mogen dus niet overlappen maar moeten net inspelen op elkaar. Dat vergt wel concentratie.”

Bio van Willy Sommers

Meer Over:

Willy Sommers