.
Willy Sommers
zondag 28 juli 2024

Willy Sommers: “Ze vertelden mij dat ze dat jammer vonden” 

Dus hij bracht er verandering in 

Dat heel wat Vlamingen nood hebben aan de zon, dat is duidelijk. Velen hebben dan wel een appartement aan de zee waar ze naartoe kunnen, toch boeken velen nog last minute een reisje naar een warm en ver land om toch nog wat van de zon te kunnen genieten

Ook Willy Sommers en zijn gezin zijn dol op citytrips. Zij proberen dat toch elk jaar een aantal keer te doen.

Dat ze nu wel regelmatig op vakantie gaan, komt door zijn kinderen Luna en Luka. Zij trokken aan de alarmbel nadat ze zagen dat hun vrienden wel op vakantie gingen in de zomer en zij niet omdat hun vader moest werken.

“Toen ze me vertelden dat ze dat jammer vonden, ben ik meteen in mijn agenda gaan kijken en ik zag dat de eerste vier dagen van juli vrij waren. Ik heb die onmiddellijk geblokkeerd en heb de kinderen laten kiezen waar we naartoe zouden gaan. Het werd Barcelona”, klinkt het bij Willy in Primo.

Willy besefte heel lang niet dat gezinsvakanties heel belangrijk zijn. Hij was altijd maar aan het werk. “Maar het gaat over herinneringen maken. Ik heb daar zelf ook veel deugd van. Ik zou onze reizen samen niet meer kunnen missen. Vorig jaar gingen we naar Lissabon.”

Bio van Willy Sommers

Meer Over:

Willy Sommers