.
Willy Sommers
maandag 20 november 2023

Willy Sommers zorgt alweer voor een stunt

Zolang gaat hij al zeker door!

Willy Sommers denkt nog niet aan stoppen, waarom zou hij dat trouwens doen? Willy verkeert in een schitterende conditie en de zanger van heel wat mooie liedjes heeft ook over zijn gezondheid niet meteen te klagen. Het podium is trouwens een héél belangrijke plaats in het leven van Willy Sommers. En de fans mogen op beide oren slapen: zij gaan niet meteen in een zwart gat vallen, hun idool gaat al zeker tot eind 2027 door.

Willy Sommers is bijzonder geliefd, niet alleen bij de fans, ook bij de organisatoren. Beste bewijs daarvan is dat bepaalde organisatoren 100% zeker willen zijn dat zij Willy Sommers op hun evenement hebben. Sommigen gaan daarvoor héél ver. Neem nu de organisatoren van de Kaaifeesten in Eeklo. Willy Sommers staat daar ieder jaar op het podium tijdens het eerste weekend van oktober. Voor de zanger voelt het iedere keer weer als thuiskomen.
Het was ook dit jaar weer zo’n geweldig feest dat besloten werd om Willy ook in 2024 op de affiche te zetten. En ook in 2025, 2026 én 2027.

Het kan niet anders dan dat de zanger daar maar wat trots op is. Terecht trouwens. In 2027 blaast Willy Sommers trouwens 75 kaarsjes uit, de kans is groot dat Willy van dat jaar een zoveelste feestjaar zal maken en gelijk heeft hij!

Bio van Willy Sommers

Meer Over:

Willy Sommers